Rreth nesh


Kosovo Showcase – NCAA certified Eventi më i madh dhe më prestigjioz , për talentët e basketbollit në Kosovë, me trajnerë dhe skautë nga NCAA, vendet e BE-së, Turqia dhe Mali i Zi. Mundësi unike për te fituar bursa të NCAA dhe vendeve tjera evropiane në Prishtinë, duke demosntruar talentin e juaj në basketboll. Aplikoni për pjesëmarrje në periudhën: 27 Mars – 15 Prill 2017

Vendet janë të limituara!

Për më shumë informata na kontaktoni në numrin +37745448222.

Kosovo Showcase 2017


Eventi më i madh dhe më prestigjioz për talentët e basketbollit në Kosovë.

Forma e aplikimit


Te dhenat personale

Adresa

Informata mbi prindërit

Arsimimi

*Fushat me kornize te kalter jane te detyrara